Workshop paascadeautjes maken

Het is bij ons niet gebruikelijk om paaskaarten te sturen, al zou het wel heel leuk zijn als dit een nieuwe traditie wordt! Maar het is wel heel leuk om een klein cadeautje mee te nemen naar de paasbrunch of om thuis als decoratie neer te zetten.
En dit is precies wat we gaan maken tijdens de workshop Paascadeautjes maken op woensdag 28 maart van 10.00 tot 12.00!

We gaan stempelen met de vrolijke, lenteachtige stempelset A Good Day, die heel goed voor leuke paascadeautjes te gebruiken is, maar zeker ook voor allerlei andere projecten. 

De kosten zijn € 10,- per persoon, maar als je de stempelset A Good Day bestelt, is de workshop gratis (als je dit voor 14 maart laat weten, zorg ik dat de stempelset voor je klaarligt als je naar de workshop komt).
Er is plaats voor maximaal 4 personen, dus meld je snel aan!

Je kan je aanmelden via de contactpagina.
Ik hoop je te zien op woensdag 28 maart! 

Alle producten van Stampin’Up! zijn te bestellen in de webshop, uiteraard stuur ik je ook een bedankje als je via mijn webshop hebt besteld. Je kan ook een meebestelling doen, dan geef je je bestelling aan me door via de mail of via het contactformulier. Ik bestel het dan voor je mee als ik ga bestellen, zo betaal je maar € 1,- mee in de verzendkosten, je haalt het dan bij me op op een moment dat het je uitkomt. 

Bij een bestelling vanaf € 70,- worden geen verzendkosten gerekend. 

Rond de 20e van iedere maand wordt de Stempel Hot Post verstuurd, wil je ook op de hoogte blijven van alle activiteiten van Stempel Hotspot Zaandam en de nieuwtjes en aanbiedingen van Stampin’Up!? Vraag dan jouw Stempel Hot Post hier aan.