Kom in m’n team!

Demonstrator bij Stampin’Up! worden is de leukste beslissing geweest die ik in de afgelopen 2 jaar heb genomen. Ik mag heerlijk delen wat ik superleuk vind om te doen en kan mensen enthousiast maken voor de mooie producten van Stampin’Up! Daarbij krijg ik standaard een flinke korting op de materialen die ik voor mezelf en voor m’n workshops bestel. Hou jij ook van stempelen en van de mooie producten van Stampin’Up!? Dan is dit demonstrator worden voor jou misschien ook een goede optie! 

Wil je vanuit huis zelf een bedrijf opbouwen waarbij je de producten van Stampin’Up! wilt gebruiken, of wil je alleen korting op de spullen die je zelf bestelt? Het kan allebei. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je er mee bezig wilt zijn, of je workshops wilt geven, of zelfs op de markt gaat staan om je workshops te promoten…  Het is aan jou! 

Je begint in ieder geval met een geweldig startaanbod: Het starterspakket!!! 
Voor de prijs van € 129,- mag je voor een bedrag van € 175,- producten uitkiezen uit de huidige catalogi. Dit wordt zonder verzendkosten bij je thuisbezorgd. En in het pakket zitten ook nog van alles om je bedrijfje te kunnen opstarten. Uiteraard kan ik je helpen bij het samenstellen van je startpakket.
Zelfs al zou je na Sale-a-Bration niets meer doen met je demo zijn, dan is het nog een prachtige aanbieding om eenmalig je voordeel mee te doen!

Ik hoop dat ik je nieuwsgierig hebt gemaakt naar de mogelijkheden die het demo zijn biedt, want ik heb het nog niet eens gehad over hoe het mijn leven sociaal heeft verrijkt. Als je meer wilt weten, neem gerust even contact met me op! Je kan me bereiken via de contactpagina, of stuur me een mail. 

Hier kan je je inschrijven voor de Stempel Hot Post, rond de 20e van iedere maand krijg je deze leuke mail met nieuws over de activiteiten van Stempel Hotspot Zaandam en de nieuwtjes van Stampin’Up! Met vaak ook een speciale aanbieding voor de lezers van de Stempel Hot Post! 

Kijk in de  agenda voor de activiteiten van Stempel Hotspot Zaandam,
ik hoop je binnenkort te zien!