Agenda

Nieuwe workshops en andere creatieve activiteiten bij Stempel Hotspot Zaandam!!!!!

Woensdag 12 december 2018
Van 10.00 tot 12.00
KwaliTijd
KwaliTijd is tijd voor jezelf, relaxed en gezellig in een groepje iets moois maken met de producten van Stampin’Up! Ik zorg voor alle materialen, koffie, thee en iets lekkers erbij.
Maximaal 4 personen
De kosten zijn € 3,50 per persoon

Woensdag 9 januari 2019
Van 20.00 tot 22.00
Playtime
In de voorjaarsbrochure van 2019 staat een ontzettend leuke bundel, de Vlinderdans! Het is een vlinderachtige, Nederlandse stempelset met bijpassende pons. Met deze bundel gaan we vanavond spelen. Je gaat lekker zelf aan de slag, wil je een kaart maken, prima! Wil je labels maken, prima! Wil je een cadeauverpakking maken, prima! Jij kiest vanavond. Ik zorg voor veel voorbeelden, zodat je lekker veel inspiratie hebt en uiteraard help ik je waar je hulp nodig hebt.
Maximaal 4 personen
De kosten zijn € 10,- per persoon

Zaterdag 2 februari 2019
Van 13.30 tot 15.30
BFF en Valentijn
Wie is jouw BFF, of Best Friend Forever???
Vanmiddag ga je iets moois maken voor, en samen met jouw BFF. Of dit nu je vriendin, vriend, moeder, vader, oma, opa, broer of zus is, dat maakt niet uit. Lekker samen voor elkaar iets maken wat je meteen aan elkaar kan geven of je geeft het met Valentijnsdag :). We maken in ieder geval een ontzettend lief kaartje voor elkaar en ik maak van jullie samen een foto, die printen we uit op mooi stempelpapier, zodat je daar een leuke layout mee kan maken om in een lijstje te doen. Uiteraard is het lijstje bij de prijs inbegrepen.
Er is plaats voor 3 koppels BFF, in totaal 6 personen dus.
De kosten zijn € 25,- per koppel. 

Alle activiteiten vinden plaats bij mij thuis.
Je kan je aanmelden door je via Deze pagina  op te geven, te mailen, te appen of te bellen.

Buiten deze activiteiten kan je me ook benaderen om bij je thuis iets te organiseren. Jij zorgt dan voor een aantal mensen, koffie/thee en wat lekkers erbij. Ik zorg voor de creatieve invulling en een leuk bedankcadeautje voor de gastvrouw. Bovendien kan je gratis producten verdienen als er tijdens jouw workshops producten van Stampin’Up! worden besteld. Als er voor € 200,- aan producten wordt besteld kan je voor 10% van het verkoopbedrag cadeautjes voor jezelf uitzoeken!