Agenda

Nieuwe workshops en andere creatieve activiteiten bij Stempel Hotspot Zaandam!!!!!

Woensdag 5 september 2018
Van 20.00 tot 22.00
KwaliTijd
KwaliTijd is tijd voor jezelf, relaxed en gezellig in een klein groepje iets moois maken met de producten van Stampin’Up! Ik zorg voor alle materialen, koffie, thee en iets lekkers erbij.
Maximaal 4 personen 
De kosten zijn € 3,50 per persoon
Je krijgt vandaag de nieuwe Herfst/Kerst brochure mee!!!

Woensdag 3 oktober 2018
Van 20.00 tot 22.00
Jeanne d’Arc Living stijl
Ken je het woonmerk Jeanne d’Arc Living? Landelijk, vintage, mooie woonhoekjes,…

Dit idee: 
EN0113_[06]

 

 

 

 

 

 

 

 

(deze foto is van Jeanne d’Arc Living)

Deze stijl gaan we gebruiken bij deze workshop, we maken eerst een kaart om er in te komen en aan de stijl (en eventueel het stempelen) te wennen. Daarna gaan we een notitieboekje decoreren in de stijl van Jeanne d’Arc Living. Wordt het je dagboek, je Bullet Journal, een boekje waarin je al je creatieve ideeën opschrijft of ga je ‘m voor iets heel anders gebruiken? Zo’n mooi notitieboekje komt altijd van pas en het is extra fijn om ‘m te gebruiken als je er zelf zo’n mooi, vintage boekje van hebt gemaakt. 
Maximaal 4 personen
De kosten zijn € 15,- per persoon

Vrijdag 26 oktober 2018 (herfstvakantie)
Van 10.00 tot 12.00

Leuke Meiden Workshop
Een soort kijkdoos, maar dan heeeeel anders. Herfstig, heel erg schattig, en lekker creatief. En verder blijft het lekker nog een verrassing :). 
Maximaal 4 leuke meiden vanaf 8 jaar. 
De kosten zijn € 15,- per persoon

Woensdag 14 november 2018
Van 20.00 tot 22.00

Stempel een stapeltje kerstkaarten
Voor deze avond bereid ik 4 eenvoudige kerstkaarten voor die je zelfstandig gaat maken. Je gaat stempelen met 4 verschillende stempelsets, zodat je ook meteen 4 verschillende sets kan uitproberen, en wie weet wil je thuis wel doorstempelen, dan weet je meteen welke je het mooiste vindt. Uiteraard kan ik je helpen als je er even niet uitkomt. 
Maximaal 4 personen 
De kosten zijn € 10,- per persoon

Woensdag 12 december 2018
Van 10.00 tot 12.00
KwaliTijd
KwaliTijd is tijd voor jezelf, relaxed en gezellig in een groepje iets moois maken met de producten van Stampin’Up! Ik zorg voor alle materialen, koffie, thee en iets lekkers erbij.
Maximaal 4 personen
De kosten zijn € 3,50 per persoon

Alle activiteiten vinden plaats bij mij thuis.
Je kan je aanmelden door je via Deze pagina  op te geven, te mailen, te appen of te bellen.

Buiten deze activiteiten kan je me ook benaderen om bij je thuis iets te organiseren. Jij zorgt dan voor een aantal mensen, koffie/thee en wat lekkers erbij. Ik zorg voor de creatieve invulling en een leuk bedankcadeautje voor de gastvrouw. Bovendien kan je gratis producten verdienen als er tijdens jouw workshops producten van Stampin’Up! worden besteld. Als er voor € 200,- aan producten wordt besteld kan je voor 10% van het verkoopbedrag cadeautjes voor jezelf uitzoeken!