Activiteiten

Op deze pagina geef ik een overzicht van de activiteiten die ik zelf inplan en die op afspraak ingepland kunnen worden.

KwaliTijd
KwaliTijd is een activiteit die regelmatig op de agenda staat. KwaliTijd is tijd voor jezelf. In een klein groepje, relaxed iets moois maken met producten van hoge kwaliteit!
Ik zorg voor koffie, thee, iets lekkers en alle materialen. KwaliTijd is uitermate geschikt voor beginners, maar ook gevorderde stempelaars zullen genieten van het ontspannen werken met (meestal) nieuwe producten van Stampin’Up!®

Playtime
Speeltijd! Je gaat zelf aan de gang met 1 of meerdere stempelsets of bundels van Stampin’Up!® Ik zorg voor voldoende inspiratie en help je waar je hulp nodig hebt.
De ultieme manier om de producten van Stampin’Up!® uit te proberen en mogelijk nieuwe combinaties te bedenken.

Techniekworkshops
Dit zijn veelal workshops voor mensen die al vaker hebben gestempeld en nieuwe technieken willen leren. Als een techniek die we gaan doen ook geschikt is voor beginners, zal ik het er in de agenda bijzetten

Stempel een stapeltje
Een stapel kerstkaarten, een stapel kaarten met voor iedere gelegenheid iets…
Bij Stempel een stapeltje ga je flink aan het werk om met een flink stapeltje kaarten thuis te komen. Soms zit bij de prijs een stempelset inbegrepen die je dan mee naar huis neemt om thuis verder te kunnen stempelen en stapelen.

Party bij je thuis
Dit klinkt heel erg als de ouderwetse party’s voor voorraaddozen :). Buiten dat ik dat ook altijd best gezellig vond overigens, gaan we bij een Stampin’Up!® party niet alleen maar kijken naar wat Stampin’Up!® te bieden heeft, maar ook aan de slag met een leuk en eenvoudig project dat voor iedereen te maken is. Verder zal ik vooral laten zien waarom ik zo enthousiast ben over Stampin’Up!® De gastvrouw wordt in het zonnetje gezet met een bedankje en als er voor € 200,- of meer wordt besteld, mag de gastvrouw voor 10% van het bestelbedrag producten uitzoeken in de dan geldende catalogi (ook speciale hostesssets die alleen dan besteld kunnen worden). Er is geen minimum of maximum aantal personen die aan een party kunnen deelnemen, twee is goed, tien of twintig ook, het is maar net hoeveel er in je huis passen :).

Workshop bij je thuis
Als je thuis een workshop wilt plannen, kunnen we altijd overleggen over hoe je dat graag zou willen invullen. Afhankelijk van de wensen wordt de prijs bepaald.

IMG_1189